Nieuws

Bestel voor de Kerst bij de Bökkers Mölle

Genieten met de kerst!

Is Sinterklaas het land uit, dan vindt je bij ons in de Bökkers Mölle alles voor de gezelligste tijd van het jaar; de kerstdagen.
Wij bakken de lekkerste handgemaakte kerstbroden en luxe broodjes voor de kerst. Zo wordt elke ontbijttafel of kerstbrunch een feestje!

Let op: Bestel via de bestellijst hieronder voor 16 December 2018!!

Download hier de bestellijst voor de kerstproducten.

Klik hier voor de kerstpakketten

LET OP:

  • Maandag 24 december open tot 16:00 uur
  • De winkel is eerste en tweede kerstdag gesloten!
  • 30 EN 31 DECEMBER: HET OLIEBOLLENFEEST! 30 DECEMBER: Oliebollen Oud Hollandsch! lekker oliebollen snoepen in de tent, warme choco en gluhwein. Met een echt draaiorgel en voor de kids oud hollandse spelletjes! 31 DECEMBER: TENTJE-BANDJE-BOLLETJE! Rockend het jaar uit! Wederom in de tent de band The livin’ Room! Gezellig een bolletje proeven, drankje er bij, en een toffe band in de tent! Tot 17.00 uur!

Een overvol, prachtig en feestelijk kerstpakket met echt eens iets anders!

Ambachtelijk geproduceerd in de maalderij en lokaal lekkers van De Bökkers Mölle! Verras uw werknemers, vrienden of familie met een feestelijk kerstpakket. Natuurlijk bevatten onze kerstpakketten ook de allerlekkerste decemberproducten uit onze eigen bakkerij. Uiteraard worden alle pakketten feestelijk voor u verpakt! Stelt u liever zelf een kerstpakket samen? Neem dan gerust contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Wij hebben 2 soorten kerstpakketten voor u op voorraad.

Kerstpakket 1: 29,95
Een pakket waarmee je nieuwe smaken kunt ontdekken. Het pakket bestaat uit onze huis geroosterde granola en eigen gebakken meergranen speltcrackers met daarbij boerenbont jam. Natuurlijk oudhollandse snoepjes voor de kinderen. Uit onze maalderij ons prijswinnende pannenkoekmeel en oliebollenmix. Een mooie fles wijn en natuurlijk een verse kerststol uit de bakkerij.

Kerstpakket 2: € 49,95
Dit pakket is nog wat royaler qua omvang. Het pakket bestaat uit onze zelf samengestelde molenmuesli. Eigen gebakken meergranen speltcrackers en speltbeschuiten met daarbij boerenbont jam. Prachtig verpakte oudhollandse snoepjes en koekjes voor de kinderen. Uit onze maalderij ons prijswinnende pannenkoekmeel en oliebollenmix. Een mooie fles wijn en voor de heren een stenen kruik gevuld met bier. En natuurlijk een verse kerststol uit de bakkerij.

U kunt bestellen tot uiterlijk 7 dagen voor de gewenste afhaaldatum door een email te sturen naar: info@bokkersmolle.nl . Wenst u meer informatie omtrent onze kerstpakketten of heeft u een specifieke vraag? Vraag ons gerust naar de diverse mogelijkheden!

 

Klik hier voor de bestellijst om andere kerstproducten te bestellen!

Let Op:

  • Maandag 24 december open tot 16:00 uur
  • De winkel is eerste en tweede kerstdag gesloten!

Scania Sessions op Vaderdag 17 juni.

Helemaal klaar met de accuboormachines, nieuwe set schroevendraaiers of een paar sokken?
Neem je vader dan op 17 juni mee naar de Scania Sessions bij De Bökkers Mölle!

Bandje, biertje en bbq!
Wij hebben zin om een feestje te vieren! Op Vaderdag 17 juni gaat het dak eraf bij Bökkers met de 69 comeback band!
De band gaat optreden in de laadbak van onze oude Scania torpedo uit 1979.
De 69 Comeback is een nieuw Rock ‘n’ Roll trio met een groove!
Zij spelen volvette Rockabilly en Stampende Rock’ n’ Roll, met invloeden uit Jump Jive en Blues. Dat beloofd wat!
Spareribs en burgers d’r bij en een lekker biertje of een idioot lekkere cocktail (voor de moeders) van onze grote palletbar. Aan de kindertjes is ook gedacht. Vrij spelen in onze speelweide en een rodeo springkussen staat klaar! Dit wordt super fijn op Vaderdag bij de Bökkers Mölle! De boel begint om 15.00 uur tot een uurtje of 19.00 uur. Vrije entree!

De winkel en bakkerij zijn natuurlijk ook gewoon open vanaf 11.00 uur

Moederdag 13 mei 2018

Verras jouw moeder op Moederdag zondag 13 mei! Op deze Moederdag verzorgt De Bökkers Mölle een fantastisch High tea buffet!

Wees welkom en klets gezellig bij onder het genot van smakelijke zoete en hartige lekkernijen. En speciaal voor deze bijzondere dag trakteren wij jullie graag op een glaasje bubbels.

En alle moeders krijgen van ons een presentje! Zet jouw moeder extra in het zonnetje bij De Bökkers Mölle

Reserveer nu voor maar €22,50 per persoon.

Kindjes t/m 12 jaar voor €16.95.

Het buffet bestaat uit: Quiche, diverse soorten sandwiches, broodjes met zalm en Serranoham, gevulde wraps met tonijn, vers fruit, brownies, cake, boterkoek, chocolade sinaasappeltaart, lemoncurdtaart, diverse soorten chocolaatjes en vers gebakken koekjes, veel slagroom, verse smoothies en natuurlijk onbeperkt heel veel bijzondere smaken thee. Alles huisgemaakt in onze bakkerij!

De High tea is vanaf 15.00 uur tot 18.00

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Wij zijn u uiteraard graag van dienst! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0570-567918 of mail ons: info@bokkersmolle.nl Voor de High tea geldt een beperkte beschikbaarheid en reserveren is noodzakelijk.

Openingstijden Pasen 2018

Openingstijden Pasen:

  • 1e paasdag gesloten
  • 2e paasdag is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje en is er weer volop brood in de winkel!

Fijne Pasen allemaal!

Alles voor kerst bij de Bökkers Mölle

Genieten met de kerst!
Is Sinterklaas het land uit, dan vindt je bij ons in de Bökkers Mölle alles voor de gezelligste tijd van het jaar; de kerstdagen.
Wij bakken de lekkerste handgemaakte kerstbroden en luxe broodjes voor de kerst. Zo wordt elke ontbijttafel of kerstbrunch een feestje!

Alles voor kerst bij de Bökkers Mölle
In onze warme bourgondische bakkerswinkel vindt je rijk gevulde kerstkransen, de lekkerste koeken voor de kerstdagen maar ook schuimkransjes, chocoladekerstcakes, kransen van roomboter bladerdeeg… Mmmmm, broodjes en natuurlijk kerstbroden. Met zuivere amandelspijs en rijk gevuld met vruchten en noten. 
Van het allerbeste meel en stuk voor stuk met de hand gemaakt in onze bakkerij!

Download hier de bestellijst voor nog veel meer kerstproducten.

Kerstpakketten

Verras je werknemers of familie met een kerstpakket van de Bökkers Mölle!
Stel zelf je kerstpakket samen. 
Kijk in onze winkel voor het assortiment of neem gerust contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.
Wij denken graag met u mee!

 

Kerstbrunch bij De Bökkers Mölle
Ook dit jaar kunt u op beide kerstdagen bij Bökkers terecht voor een kerstbrunch. U wordt door ons bij aankomst warm ontvangen met een glaasje bubbels!

De brunch is vanaf 11.00 uur tot 14.00

De kerstbrunch bestaat uit een buffet met vele smaakvolle gerechten uit eigen keuken en bakkerij. Allemaal sfeervol gepresenteerd bij de haard in onze prachtige warme bakkerswinkel. Vanzelfsprekend worden al onze authentieke gerechten huisgemaakt.

Volwassenen: € 37,50 (inclusief bubbels en een kopje koffie of thee)
Kinderen tot 11 jaar:  € 11,50 (inclusief kinderbubbels)
Kinderen tot 2 jaar: gratis

Bekijk hier het menu in PDF

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Wij zijn u uiteraard graag van dienst! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0570-567918 of mail ons: info@bokkersmolle.nl

Voor de brunch geldt een beperkte beschikbaarheid en is reserveren noodzakelijk!

 

LET OP: de winkel is eerste en tweede kerstdag gesloten!