Proeverij

Proeverij ‘De zondagse kamer’

In onze zondagse kamer kan je genieten van heerlijke drankjes als verse muntthee of een speciaal biertje. We voeren een verleidelijke kaart vol met kleurrijke, verassende, frisse en vooral bijzondere specialiteiten. Voor ieder wat wils, van zoet tot hartig. In alles staat smaak op de eerste plaats. Ter plekke vers en huisgemaakt gemaakt van pure grondstoffen uit de regio of uit eigen tuin. Niet alleen vers en lekker, maar ook caloriebewust, en producten van het seizoen.

We serveren een potje koffie of thee met wat lekkers uit onze bakkerij! Of een high tea, de lekkerste belegde broodjes, burgers, of een uitgebreide broodplank!

Zomers kun je onder de wieken genieten op ons grote terras bij Marina’s kruidentuin. Regelmatig zijn er evenementen zoals een oogstfeest, zo aan het eind van de zomer wanneer de graanoogst van het land is, oktober (bier en wijn) feest met lokale brouwerijen, uiteraard met vers gebakken bierbrood, het oliebollenfestijn en muziekmiddagen.

Klik hier voor de Menukaart

Waarom heet het ‘De zondagse kamer’?

Aan de voorzijde van De Bökkers Mölle zat vroeger de zondagse kamer van opa en oma Bökkers waar de visite ontvangen werd. Vroeger zat er een schuif deur in. Wat de scheiding was van daagse kamer en zondagse kamer. Als opa Bökkers te veel rogge of ander graan op de zolder pakte, wilde de schuif deur in de zondagse kamer niet meer open of dicht.

Aan de schouw hangt nog steeds de originele oude trouwfoto van dit echtpaar.